Hrvatska odbojkaška natjecanja
NOVOSTI  
 
Novosti na webu natjecanja
Novosti na webu natjecanja
 

Krajem prošle godine u rad smo pustili novi web HOS-a koji je prije svega namijenjen neodbojkaškoj javnosti. Sada smo odlučili malo unaprijediti i ovaj web natjecanja namijenjen praćenju domaćih natjecanja za sve vas koji ste "duboko" u odbojci. U nastavku možete pročitati koje smo novosti uveli.

Dosadašnja iskustva pokazala su da su rubrike Rezultati nedavno odigranih utakmica i najave utakmica i Pregled aktualnih delegacija vrlo dobro prihvaćene po smo ih odlučili još malo doraditi.

U rubrici Rezultati nedavno odigranih utakmica i najave utakmica do sada su se prikazivale najave utakmica koje će biti odigrane unutar tri dana, utakmice u tijeku te rezultati utakmica koje su odigrane u zadanja tri dana. Sada smo odlučili omogućiti vam pregledavanje utakmica po odbojkaškim regijama i županijama. Na taj način možete, recimo, na vrlo jednostavan način pronaći sve utakmice koje se u vašem kraju igraju u narednim danima. Odlučili smo vam dati i mogućnost odabira u kojem razdoblju želite pregledavati utakmice. Tako, recimo, možete pregledati rezultate svih utakmice koje su odigrane na točno određeni dan u prošlosti.

U rubrici Pregled aktualnih delegacija također smo omogućili pregledavanje utakmica po regijama i županijama odigravanja. Do sada su se u toj rubrici prikazivale sve odgođene utakmice i utakmice koje se trebaju odigrati u narednih 8 dana. Sada možete birati razdoblje za koje delegacije želite pratiti.

Ako vas plaši hoće li sada uvođenjem ovih novih opcija spomenute rubrike biti kompliciranije za korištenje, ne trebate se brinuti. Ne će. Odabirom neke od spomenutih rubrika u izborniku, otvorit će se rubrika kao što se otvarala i do sada sa svim istim podatcima. Ako vam je to dosta, nove funkcionalnosti možete jednostavno zanemariti. Ako ih ipak želite koristiti, možete.

14. 1. 2018.
Pizzeria Olimpik
Mediteranske
igre
zlato 1993.
Europsko
prvenstvo
srebro 1995.
Mediteranske
igre
bronca 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko kadetsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1999.
Europsko kadetsko
prvenstvo
zlato 2003.
Europsko juniorsko
prvenstvo
srebro 2006.
Europska
liga
srebro 2006.
Mediteranske
igre
bronca 2009.
Europsko juniorsko
prvenstvo u odbojci na
pijesku, srebro 2009.
Mediteranske
igre
bronca 2013.
Europska
liga
srebro 2013.
World Grand
Prix
bronca 2014.
World Grand
Prix
zlato 2016.
Hrvatski olimpijski odbor HEP Maistra - Rovinj - Vrsar INA Janaf Hrvatska lutrija Jadrolinija Grad Zagreb Zagrebački holding Errea Mikasa
  zadnja promjena: 16. kolovoza 2018., 20,11
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se