Hrvatska odbojkaška natjecanja
NOVOSTI  
 
U SARAJEVU POTPISAN SPORAZUM O SURADNJI HRVATSKOG ODBOJKAŠKOG SAVEZA, ODBOJKAŠKOG SAVEZA CRNE GORE I ODBOJKAŠKOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINE
U SARAJEVU POTPISAN SPORAZUM O SURADNJI HRVATSKOG ODBOJKAŠKOG SAVEZA, ODBOJKAŠKOG SAVEZA CRNE GORE I ODBOJKAŠKOG SAVEZA BOSNE I HERCEGOVINEU Sarajevu je danas, 19. veljače u prostorijama Olimpijskog komiteta Bosne i Hercegovine, potpisan sporazum o suradnji između Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine, Hrvatskog odbojkaškog saveza i Odbojkaškog saveza Crne Gore.
FOTOALBUM
20. 2. 2018.
Mikasa
KINEZIOLOŠKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU, HRVATSKI INSTITUT ZA KINEZIOLOGIJU I HRVATSKI ODBOJKAŠKI SAVEZ POTPISALI SPORAZUM O SURADNJI
KINEZIOLOŠKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U ZAGREBU, HRVATSKI INSTITUT ZA KINEZIOLOGIJU I HRVATSKI ODBOJKAŠKI SAVEZ POTPISALI SPORAZUM O SURADNJI Danas, 15. veljače 2018. godine u prostorijama Hrvatskog odbojkaškog saveza potpisan je sporazum o suradnji Kineziološkog fakulteta sveučilišta u Zagrebu, Hrvatskog instituta za kineziologiju i Hrvatskog odbojkaškog saveza. 
FOTOALBUM
16. 2. 2018.
 
PROMJENA KALENDARA NATJECANJA
PROMJENA KALENDARA NATJECANJA 

Upravni odbor Hrvatskog odbojkaškog saveza donio je odluku o promjeni kalendara natjecanja.
Odluka je donesena zbog reprezentativnih obaveza juniorskih nacionalnih selekcija.
Novi kalendar natjecanja možete pogledati ovdje.

9. 2. 2018.
 
FINALE ŽENSKOG KUPA HRVATSKE
FINALE ŽENSKOG KUPA HRVATSKE 

Temeljem odluke Hrvatskog odbojkaškog saveza, Upravni odbor donio je odluku o domaćinstvu odigravanja finala ženskog Kupa Hrvatske.

Finale Kupa održati će se 14. veljače 2018. godine U Zagrebu, a organizacija je povjerena HAOK Mladost prema primljenoj kandidaturi.

 

26. 1. 2018.
 
Obavijest o Javnom natječaju za stipendije Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu
Obavijest o Javnom natječaju za stipendije Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standarduObavještavamo vas kako je Središnji državni ured za šport - Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu objavila Javni natječaj za dodjelu studentskih stipendija zaklade za akademsku godinu 2017./2018. za dodjelu najmanje 400 studentskih stipendija (sukladno osiguranim sredstvima u Državnom proračunu) za akademsku godinu 2017./2018. Za dodjelu studentskih stipendija mogu se natjecati i redoviti studenti – aktivni kategorizirani športaši.

Više informacija o Javnom natječaju možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Priopćenje - Javni natječaj NZPUSS-a

17. 1. 2018.
 
PODJELA MIKASA LOPTI
PODJELA MIKASA LOPTIU Hrvatski odbojkaški savez stigla je oprema MIKASA (lopte, kolica za lopte i baneri), koja je od 15. siječnja 2018. godine službena lopta Superlige i Prve Hrvatske lige. Mole se klubovi Superlige i Prve lige da se jave u Hrvatski odbojkaški savez Stručnom tajniku za natjecanja Krunomilu Vedrišu oko dogovora za preuzimanje lopti.
23. 1. 2018.
 
Novosti na webu natjecanja
Novosti na webu natjecanja 

Krajem prošle godine u rad smo pustili novi web HOS-a koji je prije svega namijenjen neodbojkaškoj javnosti. Sada smo odlučili malo unaprijediti i ovaj web natjecanja namijenjen praćenju domaćih natjecanja za sve vas koji ste "duboko" u odbojci. U nastavku možete pročitati koje smo novosti uveli.

14. 1. 2018.
Mikasa
1 2 3 4 5 237
Mediteranske
igre
zlato 1993.
Europsko
prvenstvo
srebro 1995.
Mediteranske
igre
bronca 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko kadetsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1999.
Europsko kadetsko
prvenstvo
zlato 2003.
Europsko juniorsko
prvenstvo
srebro 2006.
Europska
liga
srebro 2006.
Mediteranske
igre
bronca 2009.
Europsko juniorsko
prvenstvo u odbojci na
pijesku, srebro 2009.
Mediteranske
igre
bronca 2013.
Europska
liga
srebro 2013.
World Grand
Prix
bronca 2014.
World Grand
Prix
zlato 2016.
Hrvatski olimpijski odbor HEP Maistra - Rovinj - Vrsar INA Janaf Hrvatska lutrija Jadrolinija Grad Zagreb Zagrebački holding Errea Mikasa
  zadnja promjena: 16. srpnja 2018., 11,21
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se